Från 750 / natt

Villa Antea

Rating: 4
Bild från Villa Antea, Hotell i Kroatien

Läge för Villa Antea
Villa Antea ligger i Dubrovnik (Lapad), nära Universitetet i Dubrovnik, Lapad-stranden och Copacabana Beach. I närheten av Villa Antea ligger även Franjo Tudman-bron och Dubrovniks färjehamn.

Villa Antea erbjuder:
Villa Antea har 1 pool utomhuser och pool utomhus. Gratis/fritt wi-fi/internet i gemensamma utrymmen. Gäster på hotellet har även tillgång till takterrass, flerspråkig personal och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Mot en tilläggsavgift har gäster tillgång till transport till/från flygplatsen (tillgänglig på begäran).

Rummen på Villa Antea
Rummen på hotellet har även balkonger. De 16 luftkonditionerade rummen på Villa Antea har kaffe- och tebryggare och hårtork. Gäster har tillgång tillgratis wi-fi/internet på rummen. Alla rum har skrivbord och värdeförvaringsskåp. Alla rum på detta hotell med 4 stjärnor har kök med kylskåp.



Karta och adress till Villa Antea

Adress & vägbeskrivning

Adress
Iva Dulcica 24
20000 Dubrovnik

Latitude: 42.659985999999996
Longitude: 18.071507000000000


Väder för Dubrovnik

Genomsnittstemperatur för Dubrovnik, Kroatien
  Max Temp Medeltemp Lägsta Temp

Över kan du få en överblick över hur temperaturen är i Dubrovnik under ditt besök. Vi visar den högsta, lägsta och genomsnittstemperaturen för varje månad. Genom tabellen nedan kan du se hur vädret är hela året för Dubrovnik. Alla siffror är i Celcius.

Liknande hotell i Dubrovnik

Guesthouse Zeko Rozat
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 833 / natt
Apartment Roko
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 1091 / natt
Kusalo Guesthouse
Rating: 0

Boka direkt → Läs mer
Pris från 316 / natt